Cégünkről

A GREEN LINE SOLAR INVEST KFT. a megújuló energiaforrások közül, elsősorban a napenergia hasznosítását tűztük ki célul, de megrendelőink igényeit teljes körűen igyekszünk kiszolgálni az épületgépészet teljes vertikumában. Szolgáltatásaink között tanácsadás, tervezés, pályázatírás és teljes körű kivitelezés szerepel.

A GREEN LINE SOLAR INVEST KFT. a napelemes rendszerek telepítésénél messzemenőkig figyelembe veszi a hatályos villamos, tűzvédelmi, érintésvédelmi előírásokat, szakmai irányelveket és a napelemes szakmai tapasztalatokat. Telepítéskor kiemelten figyelünk a rendszer által termelt energia maximalizálására, például a vezeték-keresztmetszetek, vezetékezés, csatlakozók és az AC/DC eszközök kiválasztásával. Cégünk filozófiája biztonság, minőség és a megbízható hosszú távú működés, a maximális energia hozam elérése mellett. Meggyőződésünk, hogy a felsorolt szempontok érvényesítésével a megrendelői igények magas színvonalú kiszolgálását valósítjuk meg.

Kapcsolat

Székhely

9752 Kenéz, hrsz. 064/9.

Postacím, telephely

9700 Szombathely, Uzsoki utca 1.

Közösségi adószám

HU25781786

Napelempark projekt

Kenéz Napelempark

Projekt megnevezése

Megújuló energiaforrásból nyert energiával termelt villamos energia KÁT határozat alapján történő értékesítése.

Cél

Green Line Solar Invest Kft.

Beruházó

9752 Kenéz, Hrsz.: 064/9

Helyszín

A NAPENERGIA HASZNOSÍTÁSÁRÓL

Napenergia a szabad energiaforrás - Energiatermelés szennyezés mentes megújuló energiákkal. A nap több energiát biztosít számunkra, mint amit valaha is használnánk, így a napenergia hasznosításának, így a napelemeknek is rendkívül ígéretes jövőjük van. Azt az energiát, amely az összes Földön található és kitermelhető kőolajkészletekben rejlik a Nap 1,5 (azaz másfél) nap alatt sugározza a Földre. Az emberiség évi energiafogyasztása megfelel 1 (egy) óra alatt kibocsátott napsugárzás energiájának. A magántulajdonban lévő naperőművek telepítése és üzemeltetése Nyugat-Európában már több mint egy évtizede dinamikusan fejlődő befektetési forma. Napjainkban a napelem rendszerek rohamos terjedésének lehetünk szemtanúi. Ennek egyik oka az alternatív energiák kiaknázásának egyre komolyabb terjedése, a másik pedig a hagyományos energia árának folyamatos növekedése. Jellemző ez a villamos energiára is, így a napelem rendszerek soha nem látott ütemben szaporodnak.

Alternatív energia. Civilizációnk lényegében az ipari forradalom óta az energiaforrásoktól függ. Az elmúlt évszázadban energiafelhasználásunk alapját meghatározó szén, kőolaj és földgáz készleteink azonban lassan kifogynak, áruk folyamatosan emelkedik, felhasználásuk pedig jelentősen hozzájárul a globális felmelegedést előidéző, egyre aggasztóbb széndioxid kibocsátáshoz. Így mára világossá vált, hogy más, alternatív energia megoldások felhasználásában kell gondolkodnia az emberiségnek. Ma már ezek a megújuló-, alternatív energia megoldások bárki számára elérhetőek, így a napelempark telepítésével hozzájárulhatunk egy élhetőbb bolygó megteremtéséhez az alternatív energia felhasználásával. Ha szeretnénk, hogy a bolygónk akár még évszázadok múlva is élhető legyen a jövő generáció számára, akkor elengedhetetlen, hogy felismerjük, a jövő mindenképpen az alternatív-, megújuló energia felhasználásában rejlik. A napenergia képezi az alapját csaknem valamennyi természeti folyamatnak, beleértve az emberi életet is. Bőséges, tiszta, szabadon hozzáférhető és mindenütt rendelkezésre álló energiát biztosít most, és az elkövetkező évmilliók során.